Skip the line

De curând, echipa It’s Wise a plecat la Roma, în primul nostru team building, oraș din care ne-am întors cu mai multă energie și chef de lucru, dar și cu o revelație.

Mai exact, în timp ce stăteam cuminți la coadă la Coloseum, cineva ne-a propus să „skip the line”. Analizând situația și intențiile omului, ne-am dat seama că nu ar fi cea mai înțeleaptă decizie dar, deși am ales să ne continuăm așteptarea fără să apelăm la scurtături, am realizat că asta facem noi, asta face It’s Wise:

Te ajută să „skip the line”, cu cele mai bune intenții și rezultate.

Stay in line vs. Skip the line

Atunci când îți cauți un job în IT, ai cel puțin două căi pe care poți merge: calea clasică sau calea It’s Wise. Calea clasică este destul de cunoscută, așa că noi îți vom vorbi despre calea noastră.

Știi că ai ajuns pe calea It’s Wise atunci când vii să te vezi cu noi pentru prima oară, să bei o cafea bună și să ne povestești despre visele tale, despre ce îți place să faci, ce ai vrea să mai înveți, cum ți-ar plăcea să lucrezi, ce fel de oameni ai vrea să vezi zilnic lângă tine.

Mai știi că ai ajuns pe calea It’s Wise, atunci când primești de la noi opțiuni. Căci vezi tu, noi cunoaștem piața, cunoaștem companii și cunoaștem joburi. De asemenea, mai reușim să cunoaștem destul de bine omul din fața noastră – pe tine, adică – și să ne dăm seama ce ar putea să-l facă fericit, unde s-ar încadra perfect. Așa că îți vom face recomandări și te vom ajuta să ajungi acolo unde îți dorești.

În felul acesta, te luăm de mână și te trecem în fața cozii. Iar partea bună este că, odată ajuns acolo, nu-ți dăm drumul, ci ne asigurăm că ai tot suportul nostru până la capăt, inclusiv după ce ai obținut jobul dorit.

Jobul ca o felie de pizza

Și dacă tot ne-am reîntors la Roma, o să mai rămânem puțin prin zonă și-o să-ți spunem că jobul este ca o felie de pizza. Imaginează-ți că, timp de câțiva ani buni, te-ai antrenat să mănânci pizza; antrenamente intense, multă teorie, uneori niște degustări, să-i prinzi gustul. Iar la capătul a 4-5 ani, ești liber să-ți alegi pizza visurilor tale.

E posibil să o găsești din prima și să mănânci din ea cu poftă câțiva ani, până simți că nu mai are ce să-ți ofere: aceeași aromă, aceeași formă, același cașcaval.

Așa că te apuci să cauți o altă felie de pizza, una mai apetisantă. Next level în materie de pizza. Nu ai vrea să aștepți o veșnicie la coadă pentru a o obține, nu-i așa? Și mai urât de atât, să-ți dai seama, la capătul cozii, că felia de pizza s-a răcit sau nu este nici pe departe așa cum îți imaginai.

Știi că ești pe calea It’s Wise, atunci când vezi în fața ta o tavă cu mai multe felii de pizza, toate pe placul tău, iar tu ești pus în frumoasa poziție de a alege ce e mai bun pentru tine.

Poftă bună!