DevExperience 2020 The one with The Good Pressure – Technology and meaning, for local impact

Anul acesta ne-am propus să facem și mai mult bine împreună, prin cea de-a cincea ediție DevExperience, care are loc între 26 – 28 martie, la Iași! Dacă vrei să te alături mișcării și visezi să faci bine lumii prin tehnologie, înseamnă că fie ai ocupat deja un loc, fie îl vei ocupa imediat ce vei înțelege, din ceea ce povestim aici, de ce trebuie să faci asta.

DevExperience 2020 înseamnă 3 zile de networking, speech-uri relevante și workshop-uri actuale, care vor aduna la un loc peste 600 de IT-iști de pretutindeni și 14 speakeri internaționali cu experiență recunoscută în domeniu. 2 subiecte principale și 3 track-uri atractive vor alimenta discuțiile: ArchitectureSecurity & Cloud Native.

Good Pressure Edition – Technology and meaning, for local impact este conceptul în jurul căruia este construită ediția de anul acesta și are la bază ideea de sens al rolului fiecăruia în dezvoltarea tehnologiei. DevExperience 2020 își asumă un scop activist, cel de a discuta modalitățile prin care domeniul IT poate face și mai mult bine pentru comunitate și mediul înconjurător. De aceea, discuțiile se vor concentra pe următoarele 3 trenduri: green pressure, acțiunile anti-burnout și multi-experiențele pe care le solicităm din ce în ce mai des. Astfel, întrebări precum Ce lucruri faine pot face companiile IT pentru comunitate sau mediu? sau Cum ar putea tehnologia să lucreze în favoarea binelul comun? sunt întrebări la care DevExperience 2020 încearcă să răspundă. Evenimentul este oportunitatea ideală pentru comunitatea IT ieșeană de a-și da un refresh la început de an și de a se alinia la o realitate care are nevoie de atenție și acțiune concretă, cu impact pozitiv.

Te gândești deja la ceea ce ar fi cool să găsești în programul DevExperience 2020? Uite ce întrebări credem că îți fug prin minte:

Care este programul conferinței?

Ziua de 27 martie va începe la Hotel Internațional Iași, la ora 8:00 dimineața, și se va încheia seara, în jurul orei 18:00, după care va urma o sesiune de distracție și socializare la tradiționala petrecere. Put your Geek Party shoes on!

Aici afli cum este structurată agenda zilei.

Cine sunt speakerii?

Speakerii sunt profesioniști de top din industrie, din țară și din afară, precum Mathias Verraes – Independent Software Consultant, Nicky Wrightson – Principal Software Engineer @ Skyscanner sau Cezar Romaniuc – Technical Lead @ Mambu.

Aici afli care sunt speakerii care și-au confirmat prezența până acum.

La ce workshopr-ui pot participa?

Pe 26 martie, la sediul Wantsome (clădirea Centris, str. Colonel Langa, nr. 17), ai 3 ateliere, pe alese:

  • DDD Modelling vs Implementation cu Mathias Verraes (Independent Software Consultant)
  • Advanced Kubernetes Production Debugging cu Andrew Martin (Co-Founder @ Control Plane)
  • A builder’s guide to API security cu Philippe De Ryck (Founder @ Pragmatic Web Security)

Aici afli mai multe detalii despre fiecare trainer și workshop în parte.

Care sunt partenerii?

Sunt prietenii noștri și ai comunității, din IT și mass-media.

Aici poți vedea lista completă a partenerilor.

 Vor fi și evenimente gratuite pentru comunitate?

Da! 28 martie este zi dedicată pentru community events: evenimente gratuite pentru IT-iștii ieșeni, pentru a-și da upgrade skill-urilor și a-și îmbogăți experiența. Această parte practică a conferinței este susținută de companiile partenere, din motivația cinstită de a face un bine comunității.

Ți-am pregătit răspunsul și pentru întrebarea De unde iau biletele?. Pentru conferință le găsești aici, iar pentru workshop-uri aici, aici și aici. Iar ca să rămâi cu ochii pe noi pentru informații în timp real, caută-ne și pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram).

Notează-ți în agendă: 26 – 28 martie, DevExperience – Good Pressure Edition, zilele în care începem să facem bine împreună!